Съвместимост в Хюман дизайн. Композит.

От гледна точка на Хюман Дизайн повечето проблеми във взаимоотношенията се обясняват с някакъв аспект от механиката. Например, съществува такова понятие като Композит. Това се случва винаги, когато двама души се срещнат насаме. И няма значение дали са приятели, любовници, партньори или деца и родители. Когато двама души се срещнат, тяхната енергийна система се променя и двете енергийни същества стават трето. Това трето същество се нарича Композит. Грубо казано, 1+1=1

За да видите как работи Композита, трябва да направите рейв карта на единия човек, рейв карта на другия човек и да ги насложите една върху друга. Първото нещо, на което трябва да обърнете внимание на такава карта, е броят на съвместно дефинираните центрове (оцветени) и броят на оставащите отворени (бели). Сега вече можем да разберем някои характеристики на връзката.

9+0. Всички центрове са запълнени
От една страна, партньорите си дават всичко необходимо, постоянно са заедно и не се нуждаят от никой друг. Те са си липсващите половинки. От друга страна често липсва въздух и свобода. Такива двойки се насърчават да общуват по-често с някой друг, да практикуват прекарване на времето по отделно.

8+1. Един център остава отворен
Тук има голямо сходство на партньорите, но в същото време те притежават своеобразен „прозорец“ за лични изяви. Например, в отворената Корона на такъв композит могат да дойдат, като глътка свеж въздух, ново вдъхновение и мисли.

7+2
Два прозореца, тоест повече пространство за лични интереси и хобита. Няма усещане, че партньорът е жизненоважен, но понякога това става причина за търкания и конфликти. Въпреки това, това все още е доста удобно партньорство в класическия смисъл.

6+3
В този Композит има много свобода и като че ли малко е това, което обединява хората. Тези хора са много различни, но с разбирането за собствената си уникалност и уникалността на другия, подобни взаимоотношения могат да станат много обогатяващи.

5+4
В такова партньорство остават отворени 4 центъра. Често в такива отношения партньорите се чувстват неудовлетворени и се стремят да намерят нещо повече. Тези хора са твърде различни, твърде много прозорци. Най-удобна е тази връзка между брат и сестра.

Разпознахте ли себе си и партньора си? Кой в каква връзка е? Споделете своя опит в коментар!

Източник

Имате ли нужда от подкрепа за по-добро разбиране на механиката на вашите взаимоотношения? Ако отговорът ви е „да“, пишете ми!

Вижте още:

Дарения

Полезно ли ви е това, което получавате тук?
Подкрепете Живѣда, за да има още от него.

Revolut

ePay

PayPal


Вашият коментар