Циркулаторно Дишане

Защо Циркулаторно дишане? – защото е лесно и достъпно за всеки човек и твори чудеса.

Циркулаторното дишане е вид интензивно непрекъснато дишане, което позволvipassana-1100778_640ява достъп и дава възможност за изчистване на блокажите и паразитите в грубото и фините тела на човека.

В резултат на този метод на дишане се нагнетява енергия във фините тела и можем да усетим потока на енергията и къде той е блокиран. В процеса се активизира вегетативната нервна система, чрез което се усилват обменните процеси в организма, повишава се съдържанието на червени кръвни телца, захари и хормони в кръвта, спира развитието на възпалителни процеси и алергични реакции, повишава се артериалното налягане, разширяват се бронхите. С други думи, подобен начин на дишане активиза организма за самоизцеление и укрепване.

Чрез дишането в системата на човека стартира изработка на естествените опиати – ендорфините. Постъпвайки във все по-голямо количество, те предизвикват и поддържат състоянието на екстаз и еуфория в тялото и съзнанието.

Известни са различни форми на циркулаторно дишане като рибърдинг, холотропно дишане, трансформативно дишане и други.

Дихателните сесии се провеждат индивидуално или групово и са с продължителност от 30 минути до три часа.

Заявете час за индивидуална или групова сесия тук

 

Какво споделят хората за процеса:

Прекрасен човек. Внимателен, лъчезарен, деликатен, балансиран, обогатяващ, образоващ и развиващ се непрекъснато. Срещите и разговорите, с когото зареждат, вдъхновяват и обогатяват. (Анонимен)