Хюман дизайн

Защо Хюман дизайн? – Защото искаме всеки човек да бъде себе си.

„Хюман Дизайн отваря вратата на потенциала за любов към себе си, любов към живота и любов към другите чрез разбиране.”
Ra Uru Hu

Хюман дизайн е уникална система, обединяваща древните науки Астрология, И-дзин, Кабала, чакровата система и допълваща ги с откритията на съвременната наука в лицето на Квантовата физика, Биохимията и Генетиката.wheel1

Това е карта на проявлението ни в света, която показва нашите явни и скрити мотиви, ограничения и обуславяне, разкрива силните и слабите ни страни.

Експериментирайки с Хюман дизайн, имаме възможност да проявим истинските си заложби и да престанем да се опитваме да бъдем такива, каквито не сме.

Хюман дизайн не ни променя, а ни дава позволение да бъдем истинските ние.

Хюман дизайн идва в света благодарение на Ра Уру Ху.

Мога да сравня Дизайна на човека с глава лук. Започваме от най-горния слой – обелката и постепенно с всеки следващ слой навлизаме все по-надълбоко и ни се разкриват все по-съкровени и скрити истини за нас самите.

Ние идваме на този свят чисти и неопетнени и времето и обществото повреждат вътрешния ни компас и идентичността ни. Учат ни да се грижим за всички останали, но не и за себе си. Докато не се обърнем към Хюман Дизайн, за да ни покаже как да се погрижим за самите себе си.

Представете си, че някой ви беше дал „инструкции за употреба“ в момента на раждането ви. Нямаше ли това да е най-полезното четиво за вас? Дизайнът ни дава точно това – един вид инструкции за употреба на това, което сме ние.

Предложения:

  • Основен Хюман дизайн анализ – тип, стратегия за взимане на решения, личен авторитет, дефиниция, профил – това е най-горният слой и най-важният – това е базата за навлизане в експеримента с Дизайна на човека.
  • Надграждащ Хюман дизайн анализ9те центъра – подробно разглеждане на дефинирани и недефинирани центрове в Бодиграфа и как умът ни се опитва да ни контролира в тях чрез Не-Себето.
  • Надграждащ Хюман дизайн анализ – Вериги, канали, портали – тук навлизаме в дълбочина и започват да изпъкват по-дълбоките ни индивидуални черти и проявления.
  • Пакет Основен Хюман дизайн анализ + 9-те центъра + Вериги, Канали, Портали
  • Детски Хюман дизайн анализ – Тип, Стратегия и Авторитет, Дефиниция, Профил; силни и слаби страни отразени в 9-те центъра; жизнена сила, проявена в каналите; хранене; начин на работа на ума и учене; подходяща среда за живеене – всичко това отнесено към конкретната възраст на детето. Препоръчително е да се направи колкото се може по-скоро след раждането.
  • Хюман Дизайн Хранене и Здраве – разчитане на индивидуалните дадености по отношение на хранене, здраве и подходяща среда за живеене с акцент върху уязвимите ни места в тялото и начини, чрез които да ги усилим.
  • Хюман Дизайн Потенциал за бизнес – индивидуалните дадености по отношение на работа, бизнес, кариера.
  • Ако искате те се реализирате в IT бизнеса, можем да ви помогнем с уникалната комбинация от Хюман Дизайн и IT менторство.
  • Хюман Дизайн Потенциал за взаимоотношения – индивидуалните дадености на всеки човек по отношение на любов, семейство, грижа – какво можем да дадем на другия и от какво имаме нужда ние самите във връзката.
  • Хюман дизайн пратньорска синастрия – разглеждане картите на двама души (партньори, родител-дете, брат-сестра, приятели) – кои са хармоничните им аспекти и къде трябва да внимават за предизвикателства във взаимоотношенията си; как могат да се подкрепят и усилват взаимно.
  • Хюман дизайн синастрия за бизнес – разглеждане потенциала на двама души за бизнес партньорство – кои са хармоничните им аспекти и къде трябва да внимават за предизвикателства; кой води и кой следва; кой е тук за рутината работа и кой за управлението и т.н.
  • Бардо анализ – това е нашето ръководство за смъртта, което ни показва уникалния процес на умиране при всеки човек, който е правилен за него и позволява успешно преминаване от този живот. Практическият аспект на това знание ни позволява да помогнем на онези, които умират и да видим техния път отвъд прехода.
  • Сакрална сесия – специално за Генератори и Манифестиращи генератори вече навлезли в Хюман Дизайн – ½ часа сесия със задаване на въпроси за усещане на Сакралния отклик и изясняване на важни за вас въпроси.
  • Хюман Дизайн рийдинг – разчитане на индивидуалната карта и синтез на елементите – архетипи, планети, лиинии, центрове, канали, портали, заобикаляща среда. Задълбочен анализ за напреднали в Дизайна на човека.
  • Годишен Слънчев възврат – поглед към актуалните теми и предизвикателства за предстоящата година (препоръчително е да се направи поне 3 месеца преди рождения ден).
  • Анализ на цикъла след Сатурновия възврат (настъпва между 28 и 31 годишна възраст) – поглед към предизвикателствата пред съзряването – как човек се интегрира в живота на възрастен –  (препоръчително е да се направи поне година след възврата).
  • Анализ на цикъла след Урановата опозиция (настъпва между 42 и 44 годишна възраст) – кризата на средната възраст – как разкриваме себе си и откриваме посоката и ролята си в живота –  (препоръчително е да се направи преди опозицията).
  • Анализ на цикъла след Хироновия възврат (настъпва между 49 и 51 годишна възраст) – разцвет на потенциала на човека и трасформиране на съзнанието му, ако живее като себе си (препоръчително е да се направи преди възврата).
  • Анализ на Инкарнационния кръст – поглед към предназначението на човека – най-големия потенциал, който е тук да реализира (препоръчително е да се направи след поне 3,5 години експериментиране с дизайна).
  • Свободен разговор по теми, вълнуващи клиента – сесията е предназначена за хора, които са навлезли в дизайна и имат конкретни казуси за разрешаване – разглежда се целият Бодиграф,  обясняват се причините за предизвикателствата и се дават насоки за решаването им.
  • Практики за работа с 9те центъра – 9 он-лайн уъркшопа в група (или на запис) с препоръки и практически задачи за самостоятелна работа върху не-себе проявлението на 9те центъра. За да се включите в групата е необходимо да имате Основен и Надграждащ Хюман дизайн анализ на 9те центъра.

* Първа стъпка и задължително условие за изготвянето на следващите анализи е Основният Хюман дизайн анализ.

 

Индивидуалните сесии се провеждат он-лайн или на живо на български, руски или английски език.
Продължителността на различните сесии е между 1 и 3 часа.

 

Поръчайте анализ и заявете час за сесия на 0889 606 404 или от тук.

„Няма значение какъв е дизайнът ти. Това, което има значение, е как го живееш.“
Ра Уру Ху

Ето едно кратко видео, обяснаващо основните принципи в Хюман дизайн.

А тук можете да изгледате пресконференция на Алокананд Диаз – един от преподавателите, от които се уча – с много красиви обяснения за Дизайна на човека.

И още:

Най-краткото описание на Хюман Дизайн

За мен

Какво споделят хората за процеса Хюман дизайн:

Била съм и на други въведения и четения по Хюман дизайн, но сесиите с Милена наистина дадоха в ръцете ми инструменти, с които да работя в дългосрочен план, а не интелектуално забавление. Тъй като аз не съм вниквала в тази система преди, Милена ме въведе по един много плавен и цялостен начин, като търпеливо отговаряше на безкрайните ми въпроси. Тълкуването на моя дизайн беше наистина строго индивидуално, взимайки предвид и по-дълбоките/фини параметри, с искрено желание от страна на Милена повече хора да вникнем и да живеем дизайна си, за да изпълним това, за което сме тук – заедно. Милена посещава редовно семинари в тази област, както и такива за Ген ключове и се стреми да обхване знанието от различни страни, колкото се може по-цялостно, така че да бъде максимално полезна. Силно препоръчвам! Благодаря, Миленка 🙂 (Е.Р. – Генератор, 2/4)

Исках да ти благодаря от цялата си душа за чудото което сътвори.
След срещата ни стриктно и усилено изследвам взимането ми на решения (да бъде в отговор на вече представила се ситуация и премислено без емоции).

Пуснах се по тази вълна на предначертания от душата ми път и от тогава всичко е като някакъв филм, където на главния герой му се случва всичко с лекота и огромен късмет.
Никога не съм получавал такъв отговор, толкова силно да ми резонира и цялото ми тяло да се припознава в него.
Много благодаря, че ми припомняш доста конкретно кой съм! (К.Н. – Генератор, 4/1)

Съветите ти са безценни!
Продължавай с твоето призвание – много помагаш!
Благодарна съм, че те срещнах! (С.П. – Манифестиращ Генератор 1/4)

Благодаря. Цялото това нещо е много важно за мен. Оценявам знанията, които споделяш с мен и търпението, което проявяваш към мен. Чувствам се на правилния път и същевременно се чувствам разбрана, което е ново за мен. (К.А. – Рефлектор 4/6)

Имала съм години, в които просто си седя и си мисля, че нямам енергия за нищо. Ако не беше ти, вероятно още щях да си мисля, че съм човек без енергия. (К.Х. – Манифестиращ Генератор 5/1)

Сърдечно благодаря за отдадеността в тази среща! Не си спомням някой да ми е отделял толкова време с цел да ми помогне с нещо.
Сбъдна се нещо, което ми каза, че може да се случи, ако не съм си на мястото. Откриха ми автоимунно заболяване. (М.М. – Прожектор 6/2)

Благодаря ти за точните думи, важни за мен. Когато се разплача, винаги твоят глас е в ушите ми. И винаги търся да избера новите нишки на щастие и радост, които създадох по твоя препоръка. Благодаря ти, че си ме избрала да ме виждаш!  (В.Б. – Манифестор 1/3)

 

Ето и няколко свободни разговора за Хюман Дизайн с мен: