Тотална Биология

Защо Тотална Биология? – Защото навлиза в дълбочина и открива причините за нещата, които се случват в живота ни.

Тоталната Биология представлява набор от методи за практическо прилагане откритията на Германска Нова Медицина.maze-511154_640

Това е дълбинна работа за откриване на причините за предизвикателствата в живота. Включва методи като работа с пренаталния период, периода от 1 до 3 годишна възраст, работа с родовата карма и други.

Според Германска Нова Медицина всички причини за заболяванията и проблемите в живота ни се крият в преживян емоционален шок или травма в миналото. Връщайки се на това ниво, имаме възможност да се свържем с причината и съответно да се освободим от конфликта.

Провежда се под формата на индивидуални консултации он-лайн или на живо.
Заявете час за консултация тук

Ето и филма за Петте биологични закона със субтитри на български:

 

Какво споделят хората за процеса:

Благодаря ти, Миленче, за всичко, което получих от теб – ново знание, топлота, грижа и най-вече Любов! Много бяха даровете,  изсипваха се изобилно. Снощи това си мислех, когато се прибирах у нас, че Новият Човек е като извор, дава и дава и не свършва. Благодаря на Бог, че те има в живота ми. Много искам и аз да бъда като теб, Миленче, да имам  спокойствието и светлината, която излъчваш. Но това се постига с много работа върху себе си и най-вече  с Любовта, та ти плуваш в Любовта, излъчваш Любовта, не знам как да постигна това състояние на Любов?! (Р.Р.)