Пречистване на телата

10405293_10153803500599378_2835717754916783314_nЗащо Пречистване на Телата? – Защото сме се убедили на практика, че това работи.

Според Аюрведа започването на каквато и да е форма на лечение без предварително очистване от отровите, причинили болестта, предизвиква още по-дълбоко проникване на тези отрови в тъканите.

Науката за прочистване на организма съществува от древни времена. Тя се е смятала за основен раздел в медицината на египтяните, йогите, аюрведа лечителите, тибетците. Всички народни лечители са използвали и продължават да използват различни очистителни средства.

Правилното прочистване позволява бързо да се нормализират и възстановят жизнените функции, които в течение на живота угасват, поради натрупването на излишни чужди вещества, енергии и информация в организма. В резултат човек получава мощен импулс към възраждане и самообновяване.

В зависимост от индивидуалната конституция и състояние на всеки човек се предлага конкретна програма за пречистване на грубото и фините тела, включваща пречистване на органи и системи (дебело черво, черен дроб и жлъчка, бъбреци, бели дробове, кости и стави, кръв, лимфа, синуси и т.н.), както и медитации, формули, молитви и дихателни упражнения за пречистване на фините тела.

Консултациите са индивидуални – он-лайн или на живо, като периодично се провеждат и групови семинари.
Заявете час за индивидуална консултация тук
Запишете се за следващия семинар тук

За мен

 

Какво споделят хората за процеса:

Искам да те поздравя за семинара – толкова синтезирани и ясни инструкции как да се прави прочистването на организма, как да се храним при това пречупено през собствения опит е нещо наистина страхотно! Много благодаря за тази безценна информация! Успех в разпространението на тези ценни знания! (Н.П.)