Ген Ключове

Защо Ген ключове? – Защото искаме да живеем сред осъзнати, развиващи се хора, проявяващи най-големия си потенциал.41056rmjzil-_sx423_bo1204203200_

Ген ключовете са нова система от знания, базирана на древната китайска Книга на промените – И-дзин, която ни помага да разберем по-добре своите модели на поведение в различни сфери от живота ни.

Това е път на лична, индивидуална трансформация.
Ген Ключовете са универсален вътрешен език, който говори директно на нашето ДНК и позволява проявата на най-великия потенциал заложен в нас.

Създателят на Ген ключовете е Ричард Ръд.

 

 

Предложения:

  • Активираща Поредица – активиране на четирите основни Ген ключа, разкриващи мисията ни в тази инкарнация.
  • Венерина Поредица – работа с взаимоотношенията, осъзнаване на основните емоционални рани, с моделите на мислене и чувстване.
  • Перлена Поредица – нашата роля в цялото, водеща до просперитет в живота.
  • Кратък анализ на типа и потенциала на връзката между двама човека.

Провеждат се под формата на индивидуални консултации он-лайн или на живо.

Заявете час за консултация на 0889 606 404 или от тук. 

 

12

Поръчайте

енциклопецията на Ген ключовете 

на български език (цена 45 лв.).

Повече за нея в специалното 

обръщение на автора към българите:

 

Какво споделят хората за процеса с Ген ключовете:

Пътуването през Венерината поредица на Ген Ключовете е удивително! И в момента се чувствам много благодарна, че се срещнахме и направихме профила. Много ми помага. Просто е удивително как живота се подрежда и разкрива сам в момента, в който човек спре да се съпротивлява и започне да приема всяка случка и всеки човек по пътя. Драмата намалява, доверието към живота се увеличава и вътрешното гласче на онова детското щастие започва да приглася. Много благодаря за всичко, което направи и правиш за мен! Продължавай да правиш това, което правиш – има смисъл! (Е.Г.)